Βόλος: Η «περιπέτεια» που οδήγησε στο «ναυάγιο» με τον Τόρες

Βόλος: Η «περιπέτεια» που οδήγησε στο «ναυάγιο» με τον Τόρες

Gazzetta team
Βόλος: Η «περιπέτεια» που οδήγησε στο «ναυάγιο» με τον Τόρες

bet365

Ο Αργεντινός δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα, επειδή στην Γερμανία τον κράτησαν για ώρες και τον ανάγκασαν να επιστρέψει στη χώρα του
Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε από χθες η μετακίνηση του Χοακίν Τόρες στον Βόλο και όπως φάνηκε εκ των υστέρων ο λόγος ήταν επειδή ο παίκτης δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα. Οχι γιατί στο... παρά ένα υπήρξε κάποια διαφωνία του με τους «νεοφώτιστους», αλλά επειδή δεν του επιτράπηκε να συνεχίσει το ταξίδι του από τη Γερμανία, όπου αρχικά προσγειώθηκε με σκοπό να αλλάξει πτήση και να έρθει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Οι εκεί αρχές υποστήριξαν πως υπήρχε θέμα με τα χαρτιά του και αφού τον κράτησαν για ώρες, αποφάνθηκαν πως εισήλθε παράνομα στην Ευρώπη και έπρεπε να επιστρέψει στην Αργεντινή. Από τον Βόλο προσπάθησαν να διευθετήσουν το ζήτημα, όμως δεν τα κατάφεραν και για αυτό δεν θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα