Ολυμπιακός: Η επαφή για τον Μάουρι και η... μάχη για τον Μπενασέρ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει συζητήσεις για την απόκτηση του χαφ Χοσέ Μάουρι δίχως όμως να υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό ενώ στην Γαλλία μεταδίδουν πως δίνει... μάχη με την Μπορντό για τον Μπενασέρ.

Ο 23χρονος Μάουρι - που έχει αποχωρήσει από την Μίλαν - είναι κάτοχος ιταλικού και αργεντίνικου διαβατηρίου. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ιταλίας και πέρυσι είχε μία σεζόν με 7 ματς και 1 ασίστ στην Μίλαν. Είναι κυρίως οκτάρι αλλά παίζει και εξάρι και ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις στον άξονα. Ο Χοσέ Μάουρι - που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Πάρμα - σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αρέσει ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό και έχει γίνει και μία σχετική επαφή αλλά δίχως να υπάρχει κάτι το τελεσίδικο.

Από εκεί και πέρα στην Γαλλία επιμένουν πως ο Αϊτ Μπενασέρ συνεχίζει να απασχολεί τον πειραϊκό σύλλογο. Το Mercato365 σημειώνει πως γίνεται... μάχη ανάμεσα σε Μπορντό και Πειραιώτες και ότι τις τελευταίες ώρες οι Γιρονδίνοι εντείνουν τις συζητήσεις τους για να κλείσουν τον παίκτη. Ο Μπενασέρ ανήκει στην Μονακό, είναι 23χρονος Γαλλομαροκινός και παίζει οκτάρι και εξάρι. Την περασμένη σεζόν είχε 31 παιχνίδια με 2 ασίστ.