Παναθηναϊκός: Έτοιμος για την... πρόβα τζενεράλε

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για την... πρόβα τζενεράλε

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Έτοιμος για την... πρόβα τζενεράλε

bet365

Μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (20:30, Novasports 1, gazzetta.gr) στο παιχνίδι που αποτελεί την τελική πρόβα ενόψει των επίσημων αγώνων.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στη δουλειά το απόγευμα της Παρασκευής και ο Γιώργος Δώνης δεν επιφύλαξε κάποια έκπληξη σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές της αποστολής, έχοντας κάνει σαφές και από τα προηγούμενα πολύ δυνατά φιλικά προετοιμασίας το πλάνο με το οποίο θέλει να παρουσιάσει το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν.

Έπειτα από τις νίκες με Φέγενορντ, Άγιαξ, Φένλο, την ήττα από τη Μπέερσοτ, την ισοπαλία με την Μπρέντα, την ήττα από τη Γαλατασαράι κα το come-back για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Μπεσίκτας, οι «πράσινοι» δίνουν απόψε το τελευταίο τους φιλικό και μοναδικό στο ΟΑΚΑ μπροστά στο κοινό τους.

Ο Διούδης αναμένεται να καθίσει κάτω απ' τα δοκάρια, με τους Γιόχανσον - Ινσούα στα άκρα της άμυνας και τους Κολοβέτσιο, Πούγγουρα στην άμυνα για αρχή. Ο Δώνης με τον Κουρμπέλη θα βρεθούν στα χαφ έχοντας μαζί τους τον Ζαχίντ να κινείται πιο ελεύθερα, ενώ ο Χατζηγιοβάνης και ο Κολοβός θα πλαισιώσουν τον Μακέντα στην επίθεση.

Φυσικά είναι ακόμα μια ευκαιρία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του ο Γιοάν Μολό συνεχίζοντας την πορεία του προς το επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, ενώ φυσικά και ο Νούνες θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο ρυθμούς.

Οι 22 διαθέσιμοι παίκτες του Παναθηναϊκού για το φιλικό είναι οι: Διούδης, Κότσαρης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Αποστολάκης, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα, Βέργος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Ζαχίντ, Νούνες, Μολό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα