ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από το sold out στα διαρκείας

ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από το sold out στα διαρκείας

ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από το sold out στα διαρκείας

bet365

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ περιμένουν την τελική ενημέρωση των οργανωμένων συνδέσμων για να ανακοινώσουν οριστικά την εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας και το ρεκόρ των 22.000 καρτών.

Μια ανάσα από τη διάθεση 22.000 καρτών και το «sold out» στα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς έχει σταματήσει η ηλεκτρονική διάθεσή τους και αυτό που απομένει είναι η ενημέρωση από τους οργανωμένους συνδέσμους της ομάδας, που έχουν τεράστιες λίστες με προεγγραφές για την αγορά διαρκείας.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα ελάχιστα μεμονωμένα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, αυτό απέναντι στον Άγιαξ, ενώ όλα δείχνουν ότι η Τούμπα στον τελευταίο, ίσως, χρόνο της λειτουργίας της με την παρούσα μορφή θα είναι κατάμεστη σ’ όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των νταμπλούχων Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα