Η διακοπή του ρεύματος στο «Κλ. Βικελίδης» και η (προ)συμφωνία της ΠΑΕ με ιδιωτική εταιρία

Η διακοπή του ρεύματος στο «Κλ. Βικελίδης» και η (προ)συμφωνία της ΠΑΕ με ιδιωτική εταιρία

Η διακοπή του ρεύματος στο «Κλ. Βικελίδης» και η (προ)συμφωνία της ΠΑΕ με ιδιωτική εταιρία

bet365

Σε… καθημερινή βάση, η ΠΑΕ Άρης συναντά τις «αμαρτίες» της παλιάς εταιρίας. Μία από αυτές είναι το χρέος στη ΔΕΗ και η διακοπή του ρεύματος στο «Κλ. Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» δρομολογούν οριστική λύση και παράλληλα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος.

ΑΕ Λεμεσού - Άρης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στην πρόσφατη γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης (με αφορμή τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μπάσκετ) αναφέρθηκε και το πρόβλημα με τη ΔΕΗ. Σημειώθηκε ότι το χρέος είναι άνω των 1.5 εκατομμυρίων ευρώ, ο κίνδυνος διακοπής παροχής ρεύματος από την εταιρία ηλεκτροδότησης και την ανάγκη εξεύρεσης λύσης. Στο πρόσφατο παρελθόν, υπήρξαν αρκετές περίοδοι κατά τις οποίες, καταβλήθηκαν επιπλέον ποσά για την εξυπηρέτηση της οφειλής και την αποφυγή διακοπής του ρεύματος.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λυθεί καθώς η παροχή ρεύματος στο γήπεδο έχει διακοπεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η κυριότερη κίνηση της ΠΑΕ Άρης είναι η σύναψη συμφωνίας με ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος με τον ταυτόχρονο διακανονισμό της οφειλής στη ΔΕΗ. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η ΠΑΕ θα δημιουργήσει τον δικό της υποσταθμό και το πλαίσιο της συνεργασίας με την ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος θα είναι πολυεπίπεδο.

Μάλιστα, άνθρωποι της εταιρίας βρέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης» τόσο στον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο όσο και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού. Πρόθεση των δύο πλευρών είναι η άμεση τακτοποίηση όλων των διαδικαστικών λεπτομερειών για την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών.

Προέχει ασφαλώς να διακανονιστεί η οφειλή απέναντι στη ΔΕΗ τόσο για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης όσο και για τη επικύρωση της συμφωνίας με την ιδιωτική εταιρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα