Ολυμπιακός: Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τον Μανθάτη (vid)

Ολυμπιακός: Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τον Μανθάτη (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τον Μανθάτη (vid)

bet365

Η ομάδα της Κύπρου επισημοποίησε την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού ως δανεικού
Κάτοικος Κύπρου και επίσημα έγινε πριν από λίγο ο Γιώργος Μανθάτης, καθώς η Ανόρθωση ανακοίνωσε την απόκτησή του με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Μανθάτη στην ομάδα μας.
Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και την περσινή σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανιωνίου. Έχει αγωνιστεί επίσης με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Μανθάτη στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε όπως πανηγύρισει πολλές νίκες και επιτυχίες με το Φοίνικα στο στήθος.
Με την άφιξη του στο Μιλ, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα