Φρανκ Άρνεσεν: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ με Άγιαξ, σπουδαία μεταγραφή ο Εσίτι»

Φρανκ Άρνεσεν: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ με Άγιαξ, σπουδαία μεταγραφή ο Εσίτι»

Φρανκ Άρνεσεν: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ με Άγιαξ, σπουδαία μεταγραφή ο Εσίτι»

bet365

Ο Φρανκ Άρνεσεν ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ, γνωρίζει τον Άγιαξ, αλλά και τον Αντερσον Εσίτι, που έρχεται και προστίθεται στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ, είδε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 3-1 και δεν παρέλειψε να πει στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» το πόσο καλή άποψη έχει για το σημερινό ρόστερ.

Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να μιλήσει με τον Μίροσλαβ Στοχ, τον οποίο αυτός είχε ανακαλύψει και πάρει στην Τσέλσι το 2005 ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα εκείνης της εποχής, τον Δημήτρη Πέλκα, του οποίου το συμβόλαιο ήταν από τα πρώτα που ανανέωσε το καλοκαίρι του 2015 βλέποντας την προοπτική του Έλληνα μέσου, αλλά και τον Χοσέ Άγχελ Κρέσπο, τον οποίο ήθελε να φέρει εκείνος στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά αποκτήθηκε ένα χρόνο αργότερα από την Αστον Βίλα.

Μιλώντας στους Έλληνες απεσταλμένους ο Αρνεσεν αναφέρθηκε στη μονομαχία των Πρωταθλητών Ελλάδας με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Αντερσον Εσίτι, που μέχρι χτες αγωνιζόταν στη βελγική Γάνδη.

- Η κλήρωση έφερε και πάλι τον Άγιαξ στο δρόμο του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γνώριμες ομάδες για σας…

«Σε λίγο θα βαρεθούν οι δυο ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους. Αν δεν κάνω λάθος έχουν αγωνιστεί ήδη δυο φορές τα τελευταία χρόνια. Φυσικά και είναι μια δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, αλλά το ίδιο πρέπει να σκέφτεται και ο Άγιαξ. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει βήματα προόδου, κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα και επομένως δεν είναι εύκολη κλήρωση και για τους Ολλανδούς. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ και έχασε την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη».

- Πάντως, αυτός ο Άγιαξ έχει φτάσει πέρσι μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ολλανδία, ενώ παρότι έχασε δύο τρείς πολύ καλούς παίκτες παραμένει πανίσχυρος.

«Ο Άγιαξ έχει μια σχολή που βγάζει συνεχώς ποδοσφαιριστές. Επειδή όμως αυτό έγινε πρόσφατα και επομένως η ομάδα προσπαθεί να καλύψει τα κενά της, ναι μπορώ να πω ότι είναι καλή είδηση οι αποχωρήσεις των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να επαναπαυτεί σε αυτό ο ΠΑΟΚ».

- Από την άλλη ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα, κάτι που να φανταστούμε ότι σας χαροποίησε.

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος, μάλιστα φρόντισα να δω από κοντά και τον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός. Το άξιζε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και για τον σύλλογο, παράλληλα επιβραβεύτηκαν και οι προσπάθειες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης».

- Το φιλικό με την Άντερλεχτ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείτε ξανά από κοντά ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με τους οποίους έχετε συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν.

«Νιώθω χαρά γιατί συνεργάστηκα με πολλούς από τους σημερινούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και δικαιώνουν απόλυτα όλους όσους τους πιστέψαμε. Χάρηκα και για την επιστροφή του Στοχ με τον οποίο μίλησα όπως και με τον Κρέσπο. Σας είπα ότι όσο μπορώ παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι για τα όσα έχει πετύχει. Μακάρι να περάσει και στους ομίλους γιατί είναι κάτι που το θέλει πολύ ο κόσμος, ο πρόεδρος και η ομάδα. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

- Τέλος γνωρίζετε πολύ καλά το βελγικό ποδόσφαιρο, άρα έχετε άποψη και γνώμη για τον Άντερσον Εσίτι που έρχεται για τον ΠΑΟΚ.

«Ο Εσίτι είναι μια καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ, είναι ένας δυναμικός και καλός παίκτης, από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Γάνδης. Είναι σπουδαία μεταγραφή και με τα χαρακτηριστικά που έχει αυτός ο παίκτης θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα