O ΠΑΟΚ, ο Κοεντράο και το… Βιετνάμ!

O ΠΑΟΚ, ο Κοεντράο και το… Βιετνάμ!

O ΠΑΟΚ, ο Κοεντράο και το… Βιετνάμ!

bet365

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν σήμερα το απόγευμα (17:00 – PAOK TV) την Σιντ Τρούιντεν και η παρουσία του Σονγκ Πιουόνγκ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από το… Βιετνάμ.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει στο Μπέρινγκεν του Βελγίου το πρώτο φιλικό για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του κόντρα στα «καναρίνια» του Βελγίου, όπως είναι το παρατσούκλι της Σιντ Τρούιντεν, μιας ομάδας η οποία ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία το 2015 και πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος, φτάνοντας μια ανάσα (δυο βαθμούς για την ακρίβεια) από τα πλέι οφ του τίτλου.

Μια από τις τελευταίες μεταγραφές της Σιντ Τρούιντεν, που μετράει 95 χρόνια ζωής και αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στο Βέλγιο δίχως να έχει κερδίσει κάποιο τίτλο, είναι ο Σονγκ Πιουόνγκ, ένας Βιετναμέζος επιθετικός που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Hoang Anh Gia Lai FC.

Ο Πιουόνγκ ήρθε πριν από τρεις μέρες στο Βέλγιο, μάλιστα αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Λόμελ για 70 λεπτά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει και το αποψινό ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και στο… Βιετνάμ.

Μάλιστα, οι Βιετναμέζοι κάπου τα μπέρδεψαν και στις σημερινές αναφορές του γράφουν για την ευκαιρία που έχει ο επιθετικός από τη χώρα τους να αγωνιστεί κόντρα στον καλύτερο φίλο του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Φάμπιο Κοεντράο, που τον θεωρούν, ήδη, ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ!

Δεν αποκλείεται το βράδυ για το Βιετνάμ (η ώρα έναρξης είναι στις 21:00 εκεί) να καθίσουν να δουν, μέσω του PAOK TV, τον Πιουόνγκ να αγωνίζεται κόντρα στους Πρωταθλητές Ελλάδας, μόνο που δεν πρόκειται να δουν τον Κοεντράο ως αντίπαλο του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα