Στην τελική ευθεία ο ΠΑΟΚ για Κοεντράο και Μπράνταριτς

Στην τελική ευθεία ο ΠΑΟΚ για Κοεντράο και Μπράνταριτς

Στην τελική ευθεία ο ΠΑΟΚ για Κοεντράο και Μπράνταριτς

bet365

O ΠΑΟΚ περιμένει το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7) στη Θεσσαλονίκη τον Φάμπιο Κοεντράο για τις τελικές συζητήσεις και συνεχίζει τον κύκλο των επαφών με την Κάλιαρι για τον Φίλιπ Μπράνταριτς.

Σενεγάλη - Αλγερία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μπορεί το όνομα του Φάμπιο Κοεντράο να είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη (18/7), ωστόσο υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες στο τραπέζι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που αναζητούν μια ποιοτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας τους. Ο 31χρονος Πορτογάλος, που για μια επταετία αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή, ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο, που θα έρθει για να προσθέσει εμπειρία στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Ο Κοεντράο έμεινε ελεύθερος από τη Ρίο Άβε, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και πέρσι μέτρησε 23 συμμετοχές με 5 ασίστ, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν φτάσει σε μια καταρχήν συμφωνία για διετές συμβόλαιο και τον περιμένουν το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον τελικό γύρο των διαπραγματεύσεων πριν τις υπογραφές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον ποδοσφαιριστή σύμμαχο στις σκληρές διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι. Οι «ροσομπλού», όπως αναφέρεται και σε πολλά ιταλικά ΜΜΕ, ξεκίνησαν από πολύ ψηλά τις απαιτήσεις τους, αξιώνοντας εννιά εκατομμύρια ευρώ, «έπεσαν» στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο όπως σημειώνεται και σήμερα «υπάρχει μια σημαντική απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα επιδιώξουν ακόμη και μέσα στην ημέρα να έχουν μια τελική απάντηση από τη διοίκηση της Κάλιαρι προκειμένου ο Κροάτης μέσος, που έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας, να αφήσει την προετοιμασία των «ροσομπλού» και να ταξιδέψει εντός του Σαββατοκύριακου για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα