Ξεκίνημα με Νέους τα φιλικά της Ξάνθης

Ξεκίνημα με Νέους τα φιλικά της Ξάνθης

Ξεκίνημα με Νέους τα φιλικά της Ξάνθης

Με την ομάδα των Νέων θα ξεκινήσει τα φιλικά η Ξάνθη, με τους Ακρίτες να συνεχίζουν σε Βουλγαρία και να ολοκληρώνουν στα Πηγάδια με Βόλο και ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση για τα φιλικά της Ξάνθης έχει ως εξής: «Για την Παρασκευή (19/7) και ώρα 19:00 έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων στο προπονητήριο της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες προετοιμασίας στο Pravets της Βουλγαρίας με την Χάποελ Χαντέρα (23/7), την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (27/3), τη Νέα Σαλαμίνα (30/7) και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (2/8).

Στο τρίτο μέρος της προετοιμασίας της η Xanthi FC θα αντιμετωπίσει σε εντός έδρας αναμετρήσεις τον ΝΠΣ Βόλου (8/8) και την Λάρισα (11/8) ενώ θα υπάρξουν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 1».

Όσον αφορά την προετοιμασία, κατά τη διάρκεια της διπλής προπόνησης της Τρίτης (16/7) η Ξάνθη δούλεψε σε εντατικούς ρυθμούς για σχεδόν τέσσερις ώρες συνολικά στο γήπεδο, σε θέματα αμυντικής – επιθετικής τακτικής / τελειωμάτων φάσεων, ενώ το ξεκίνημα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης.