Βόλος: Στην Ελλάδα ο Μπασόνγκ

Βόλος: Στην Ελλάδα ο Μπασόνγκ

Gazzetta team
Βόλος: Στην Ελλάδα ο Μπασόνγκ

bet365

Την περίπτωση του 33χρονου Καμερουνέζου στόπερ Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, που στο παρελθόν έπαιξε σε Νιουκάστλ, Τότεναμ, Γουλβς, Νόριτς και Γουότφορντ προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Βόλος, με τον παίκτη να βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή (17/07).

Η μεταγραφική ενίσχυση για τον Βόλο δεν σταματά, αφού έπειτα από 15 μεταγραφές οι Θεσσαλοί θέλουν να ενισχύσουν περαιτέρω το ρόστερ τους και μάλιστα με παίκτη που φέρει έντονο το... άρωμα της Premier League!

O λόγος για τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό, Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Πίτερμπορο. Ο 33χρονος (09/07/86) στόπερ έχει φορέσει τη φανέλα της Μετς (79 συμ), Νιούκαστλ (30 συμ), Τότεναμ (45 συμ), Γουλβς (9 συμ), Νόριτς (105 συμ) και Γουότφορντ (11 συμ). Μάλιστα η μετακίνησή του από τη Νιούκαστλ στους Σπερς κόστισε 9,3 εκατ. ευρώ το 2009!

Τον Οκτώβριο του 2018 ο 18 φορές διεθνής με το Καμερούν ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με την Πίτερμπορο, ωστόσο αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι και παραμένει μακριά από την ενεργό δράση εδώ και 9 μήνες.

Ο Βόλος βρήκε δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη και όπως προκύπτει, αυτός βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Κυριακής (14/07) στην Ελλάδα, ώστε να συζητήσει από κοντά με τον σύλλογο και να «κλείσει» τη μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα