Αρης: Ερχεται ο Σούντγκρεν (pic)

Αρης: Ερχεται ο Σούντγκρεν (pic)

Gazzetta team
Αρης: Ερχεται ο Σούντγκρεν (pic)

bet365

Ο Σουηδός μπακ-χαφ αναμένεται να βρίσκεται την Κυριακή (14/07) στη Θεσσαλονίκη και υπολογίζεται για τα ματς με την ΑΕ Λεμεσού.

Λήξη «συναγερμού» στον Αρη για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό ματς της ΑΪΚ έβαλαν... φωτιές για το αν ο Σουηδός μπακ θα είναι διαθέσιμος για τα ματς με την ΑΕ Λεμεσού.

Όμως εκείνος μέσω social media αποχαιρέτησε τη σουηδική ομάδα και την Κυριακή (14/07), νωρίτερα από το αρχικά προγραμματισμένο, αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αυτόματα θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για τις δύο αναμετρήσεις με τους Κύπριους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ΑΙΚ που με υποστήριξαν τα προηγούμενα χρόνια. Με αγαπήσατε. Η ΑΙΚ πάντα θα είναι η αγαπημένη μου ομάδα και θα το λέω με υπερηφάνεια στα παιδιά μου. Αγωνίστηκα πάνω από 100 φορές με την φανέλα της ΑΙΚ, υπήρξα αρχηγός και πανηγύρισα ένα πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα