Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Μιμίτο

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Μιμίτο

bet365

Ο 22χρονος ανασταλτικός μέσος έγινε και επίσημα κάτοικος Αγρινίου, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τα «καναρίνια»
Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα έγινε πριν από λίγο ο Μιμίτο, ο οποίος βρίσκονταν στην Ελλάδα και ανακοινώθηκε από τα «καναρίνια». Ο 22χρονος ανασταλτικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» διατηρούν το δικαίωμα επέκτασής του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νέα μεταγραφική προσθήκη για την ομάδα μας, με τον Μιμίτο (Atair Mimito Rocha) να υπογράφει διετές συμβόλαιο, με δικαίωμα επέκτασης. Ο Μιμίτο γεννήθηκε τις 12 Δεκεμβρίου 1997 και αγωνίζονταν στη Γκιμαράες Β. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Υπόσχομαι να είμαι 100% επαγγελματίας για να βοηθήσω την ομάδα στην κατάκτηση των στόχων της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα