«Και ο ΠΑΟΚ για Βέρντε»

Gazzetta team
«Και ο ΠΑΟΚ για Βέρντε»

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό ρεπορτάζ, εκτός από την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον στη Ρόμα για την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε και περιμένει οριστικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες.

Από την Ιταλία πάντως σημερινό δημοσίευμα βάζει στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα το Tuttomercato υποστηρίζει μως μετά την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στη Ρόμα για τον Ιταλό μεσοεπιθετικό, ενώ πάντα υπάρχει και το ενδιαφέρον από Μπέτις και Μαγιόρκα στην Ισπανία.

Μάλιστα, όπως προσθέτει, ο Πετράκι (ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ρόμα) έχει ως στόχο να πουλήσει τον Βέρντε, βάζοντας στη συμφωνία που θα κάνει με οποιαδήποτε ομάδα και ποσοστό μεταπώλησής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα