Ηρακλής για το ΑΦΜ του Βόλου: «Ακούσαμε τον κ. Μπέο, θα απαντήσουμε πολύ σύντομα»

Gazzetta team
Ηρακλής για το ΑΦΜ του Βόλου: «Ακούσαμε τον κ. Μπέο, θα απαντήσουμε πολύ σύντομα»

bet365

Παρότι ο Αχιλλέας Μπέος φάνηκε να κλείνει την «πόρτα» στον Ηρακλή αναφορικά με την απόκτηση του ΑΦΜ του Βόλου, ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως θα επανέλθει στην προσπάθεια να ευοδωθούν οι συνομιλίες.

Το «σίριαλ» της απόκτησης του ΑΦΜ των Θεσσαλών, ώστε ο «Γηραιός» να αγωνιστεί στη Super League 1 και να διασωθεί, δεδομένου ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην «κατάρρευσή» του συνεχίζεται.

Με δήλωσή του το μεσημέρι της Τετάρτης (03/07) ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε πως ο Βόλος δεν θα «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή, παρότι θα συζητούσε πρόταση με επενδυτικό ενδιαφέρον. Μάλιστα στο τέλος ευχήθηκε καλή τύχη στη διοίκηση του συλλόγου, στην προσπάθεια διάσωσής του.

Εντούτοις ο Ερασιτέχνης Ηρακλής επανήλθε μέσω του λογαριασμού του Facebook, αναφέροντας πως σύντομα θα απαντήσει στις «προτάσεις» που κατέθεσε ο Δήμαρχος Βόλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Στη σημερινή συνάντηση με τον κ.Αχιλλέα Μπέο, η πενταμελής επιτροπή που εκπροσωπούσε τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, αφού άκουσε τους όρους και τις προτάσεις του κ. Μπέου, που έχουν πράγματι ενδιαφέρον, (η επιτροπή) επιφυλάχτηκε να απαντήσει, πολύ σύντομα, τις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα