Δεν λέει «όχι» σε πώληση Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Δεν λέει «όχι» σε πώληση Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος είναι ανοικτός σε πώληση του Σρντιάν Σπιριντόνοβιτς σε περίπτωση που δεχθεί μια πρόταση που θα αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Η πολωνική Πογκόν Στσέτσιν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου και οι «κυανέρυθροι» δεν θα πουν «όχι» αν φτάσει μια πρόταση που να τους ικανοποιεί.

Ο «Σπίρι» βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε την περσινή σεζόν βάζουν τους ανθρώπους του Πανιωνίου σε σκέψεις.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πλατεία δεν είναι αρνητικοί στην πώληση του Σπιριντόνοβιτς, σε περίπτωση φυσικά που λάβουν μια πρόταση που να τους ικανοποιεί της τάξεως των 150.000 ευρώ.

Στη Νέα Σμύρνη γνωρίζουν ότι από τον ερχόμενο Ιανουάριο ο παίκτης μπορεί να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του και στη συνέχεια θα εμφανίζεται αδιάφορος σε μια χρονιά που οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν μεγάλο αγώνα για την παραμονή.

Άλλωστε και κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου της σεζόν που μας πέρασε, κατά την οποία ο Πανιώνιος πάλεψε για την παραμονή του και κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ουσιαστικά απών, βοηθώντας ελάχιστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα