Ο Δημήτρης άναψε την φωτιά, εσύ τι Παναθηναϊκό θέλεις;

Ο Δημήτρης άναψε την φωτιά, εσύ τι Παναθηναϊκό θέλεις;

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Ο Δημήτρης άναψε την φωτιά, εσύ τι Παναθηναϊκό θέλεις;

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου σταχυολογεί τα σημαντικότερα της συνέντευξης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και σχολιάζει τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη για την ολική επιστροφή του Παναθηναϊκού!

Βενεζουέλα - Αργεντινή με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγήκε ξανά μπροστά για να δώσει ενιαία, αδιαίρετη και αυτὀνομη λύση στον Παναθηναϊκό! Με τα καλά του και τα στραβά του όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν μπορεί να πει ότι αδιαφορεί για τον σύλλογο, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ψάχνεται για να μπορέσει το τριφύλλι να ανθίσει και πάλι στο ποδόσφαιρο εκτός από το μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη, όπου κρατά ο ίδιος τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του. Εξάλλου, όπως είπε και ο ίδιος ᾽ἀκόμη και αν αποτύχει αυτή η προσπάθεια όπως και οι προηγούμενες, θα είναι 4 και 5 προσπάθειες περισσότερες από όλους εκείνους που δεν προσπάθησαν καμία᾽᾽!

Για περίπου μία ώρα ο Γιαννακόπουλος ανέλυσε το πλἀνο του, αποκάλυψε τις εξελίξεις γύρω από τον Βοτανικό και έθεσε τους άξονες για να προχωρήσει ολοκληρωτικά το σχέδιό του και η ΠΑΕ να περάσει στα δικά του χέρια!

Πάμε να σταχυολογύσουμε τα σημαντικότερα των λεγομένων του και στην συνέχεια να τα σχολιάσουμε. Πάμε να τα κάνουμε… πενηνταράκια.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

* Για να φτάσουμε στην ολοκλήρωση του σχεδιού θα πρέπει να συμβούν τρία πράγματα. Το ένα εξαρτάται από το άλλο και το σχέδιο δεν πρόκειται να υλοποιηθεί αν ένα από τα τρία δεν συμβεί. Αυτό έγινε ξεκάθαρο από τον Γιαννακόπουλο. Αν δεν θωρακιστεί το πρότζεκτ, δεν μπαίνει στην ΠΑΕ. Αν δεν μαζευτούν 20 εκατομμύρια δεν συνεχίζει το πρότζεκτ. Ξεκάθαρα πράγματα.

1)Θωράκιση του πρότζεκτ στον Βοτανικό. Δηλαδή υπογραφές, δηλαδή άδειες, δηλαδή φτάνουμε στο σημείο, όπου όλα είναι έτοιμα να μπουν μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα.

2)Συγκέντρωση από τον κόσμο της ομάδας, απλούς και επιφανείς φιλάθλους, 20 εκατομμυριών ευρώ, τα οποία θα αποτελούν τον… κουμπαρά για μία τριετία μέχρι ο Παναθηναϊκός να μετακομίσει στον Βοτανικό. Αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν ως μία έξτρα ώθηση για τις ανάγκες του συλλόγου.

3)Μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο, όπου η πλευρά Γιαννακόπουλου είναι έτοιμη να αναλάβει όλο το χρέος της εταιρίας, αν αυτό φυσικά ανταποκρίνεται στους αριθμούς που έχουν προκύψει από τις πρόσφατες ΑΜΚ και αγγίζουν(σήμερα) περίπου τα 20 εκατομμύρια.

ΣΤΟ 100% Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

*Πάμε τώρα στο θέμα του Βοτανικού. Ο Γιαννακόπουλος έκανε ξεκάθαρο πως η χρηματοδότηση έχει προβλεφθεί/καλυφθεί στον απόλυτο βαθμό. Αποκάλυψε ότι όλα τα χρήματα του πρότζεκτ έχουν βρεθεί και σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα αναλύσουν ευρώ προς ευρώ το σχέδιο που υπάρχει.

*Ιδιαίτερη σημασία έδωσε στην σύσταση ομάδα εργασίας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Αυτή η ομάδα εργασίας θα είναι υπεύθυνη για να εξετάσει τις νομικές και κατασκευαστικές συνθήκες, ώστε το πρότζεκτ να θωρακιστεί και να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα στην υλοποίησή του.

*Ο Γιαννακόπουλος έδειξε αισιόδοξος από τις συζητήσεις και τις δεσμεύσεις που πήρε από την Πολιτεία ότι θα πέσουν υπογραφές μετά τις εκλογές και δεν θα καθυστερήσει να θωρακιστεί το έργο.

*Η πρόβλεψη κάνει λόγο για γήπεδο ποδοσφαίρου 38.000 θέσεων, 15.500 το κλειστό του μπάσκετ και εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη που θα καλύπτουν τις ανάγκες του συλλόγου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΩΣ… ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

*Αν όλα κυλήσουν κατ᾽ευχήν, ο Παναθηναϊκός θα διοικηθεί στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα. Όλα τα τμήματα θα ανήκουν στον Ερασιτέχνη και η χρηματοδότησή τους εκτός από τα έσοδα, θα προκύπτουν και από τις ετήσιες εισφορές των μελών. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα… ούτε 500 μέλη που έχει τώρα ο Ερασιτέχνης προφανώς και δεν δείχνουν τον σωστό δρόμο αλλά την νοοτροπία των οπαδών του συλλόγου.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

*Ακόμη μία σημαντική τοποθέτηση έχει να κάνει με το τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το δηλώνει ο Γιαννακόπουλος αλλά αυτή την φορά έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο.

᾽᾽Σε αντίθετη περίπτωση και αν για μία ακόμη φορά δεν υπάρξει ανταπόκριση την 1η Ιουλίου του 2020 θα αναθέσω το management της ΚΑΕ σε άνθρωπο εμπιστοσύνης μου, όπου θα την τρέξει αποκλειστικά με βάση τα έσοδα της, μέχρι να βρεθεί αγοραστής για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ώστε να προκύψει αλλαγή ιδιοκτησίας.

Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει και γράψτε το στην πέτρα. Είναι ειλημμένη απόφαση. Κουράστηκα να είμαι ο μόνος που παλεύει. Υπό αυτές τις συνθήκες, βλέποντας τον Σύλλογο να μικραίνει, να ψυχορραγεί και να οδηγείται στο θάνατο. δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να παραμείνω στον Παναθηναϊκό᾽᾽.

Πάμε τώρα και στον σχολιασμό…

Για περίπου… εκατοστή φορά σε τούτη την γωνιά να αναφέρουμε το εξής:

Καταλαβαίνω πως αρκετός κόσμος δεν… ψήνεται στην ιδέα της συμμετοχής σε οποιοδήποτε πλάνο αφορά τον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι θα ήθελαν να εμφανιστεί ένας τρελός και να σκάσει 50, 60, 70 εκατομμύρια και να απογειώσει τον σύλλογο. Θα πρέπει, όμως, και εκείνοι να καταλάβουν ότι αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, οπότε το να κλαίμε σαν την χήρα στο κρεβάτι που δεν υπάρχει ένας… πράσινος Σαββίδης, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Είναι καλή η λογική του ᾽᾽τα περιμένω όλα έτοιμα᾽᾽, όμως, ακόμη καλύτερη και πιο αποδοτική η συμμετοχή, η ενεργοποίηση!

Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι το εξής:

Ο Γιαννακόπουλος είναι εδώ, άναψε την φωτιά, βγήκε μπροστά και εμφανίζει ένα πλάνο, ένα όραμα με βάση την Παναθηναϊκή Πολιτεία. Στο δικό μου το μυαλό και μετά τα όσα έχει περάσει ο σύλλογος τα τελευταία… πολλά χρόνια, και μόνο η αγάπη για το τριφύλλι θα έπρεπε να φτάνει και να περισσεύει για την συσπείρωση και την συμμετοχή στις πράξεις και όχι στα λόγια. Από την στιγμή, όμως, που υπάρχει ένα όραμα, από την στιγμή που ο άνθρωπος που θέλει να συσπειρώσει λέγεται Γιαννακόπουλος, ακόμη καλύτερα. Το ιδανικότερο σενάριο.

Οπότε, πάμε και στο κρίσιμο ερώτημα. Το θέμα είναι τι Παναθηναϊκό θέλεις; Αν θες αυτόν τον Παναθηναϊκό που κανείς μας δεν αντέχει μέχρι να εμφανιστεί ο… τρέλος των παραπάνω γραμμών, κομπλέ και δικαίωμά σου. Αν, όμως, θες έναν Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό όπως λέει ο ύμνος, δεν μπορώ να βρω τον λόγο για να μην μπεις και εσύ στο… παιχνίδι. Όπως είπε και ο Γιαννακόπουλος μιλάμε για 8 ευρώ από 2.5 εκατομμύρια φιλάθλους. Ή αν θέλετε 16 ευρώ από 1.250.000 φιλάθλους.

Αυτά είναι τα δεδομένα. Αυτή η πραγματικότητα. Τόσα απλά.

Εἰτε όλοι μαζί και ο Παναθηναϊκός θα είναι… Παναθηναϊκός, είτε ο καθένας από τον καναπέ του και από το πληκτρολόγιό του και τα χρόνια θα περνούν και θα ζούμε με τις αναμνήσεις του παρελθόντος…

Και επειδή είναι πιιθανό κάποιοι να πουν ᾽ὠραία μας τα λες, εσύ τι θα κάνεις᾽᾽, η απάντηση είναι απλή. Ότι ακριβώς έπραξα και με το εγχείρημα της Συμμαχίας. Ότι περίσσευε έγινε συνδρομή, γιατί το να αγαπάς την ομάδα σου στις χαρές είναι το πιο εύκολο, το ζητούμενο είναι τι κάνεις στα δύσκολα!

Αυτά για το θέμα του κόσμου...

Όσον αφορά το γηπεδικό; Χορτάσαμε από τα λόγια των πολιτικών, μετά τις εκλογές πρέπει να δούμε και πράξεις. Κάτω η μπάλα, λοιπόν, σε αυτό το κομμάτι γιατί τα μάτια μας σε αυτό τον τόπο έχουν δει πολλά. Η κωλοτούμπα, πάντως, αν γίνει θα είναι επίπονη και θα κοστίσει αρκετά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.