Λαμία: «Τελειώνει» ο Μπλάζιτς

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία: «Τελειώνει» ο Μπλάζιτς

bet365

Ο Μάρκο Μπλάζιτς αναμένεται να μείνει ελεύθερος και να αποχωρήσει από τη Λαμία, ενώ η περίπτωσή του «παίζει» για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η σεζόν 2018/19 ήταν η τελευταία του Μάρκο Μπλάζιτς με τα χρώματα της Λαμίας, όπως όλα δείχνουν, αφού ο Σέρβος μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο -προσεχώς- 34χρονος αμυντικός μέσος ανανέωσε πέρυσι το συμβόλαιό του με τους Φθιωτούς και παρότι κατά τη διάρκεια της σεζόν ο σύλλογος ανέφερε πως θα παραμείνει στην ομάδα ως το 2020, τελικά το πιθανότερο είναι να μείνει ελεύθερος.

Σε δυο σεζόν με τα κυανόλευκα ο Μπλάζιτς έπαιξε σε 85 αγώνες στη Football League, στη Super League και στη Football League, μετρώντας πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ. Για τον παίκτη έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον ο Απόλλων Σμύρνης, που αν τελικά επιβεβαιωθεί η αποχώρησή του από τη Λαμία, δεν αποκλείεται να κινηθεί και να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Εξάλλου, στη Λαμία ασχολούνται ξανά με το θέμα του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, που φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει για τρίτη σεζόν στη Φθιώτιδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα