Η επιστροφή Καρυπίδη και οι 3+1 κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ

Η επιστροφή Καρυπίδη και οι 3+1 κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ

Gazzetta team
Η επιστροφή Καρυπίδη και οι 3+1 κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ

bet365

Η άφιξη του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη για την πρώτη ανοιχτή προπόνηση του Άρη προβλέπεται να προκαλέσει εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο.

Κόπα ΄Άφρικα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ολοκλήρωσε τις επαφές τους με τον κινέζικο όμιλο οι οποίες αφορούν την επιχειρηματική δραστηριότητά του στην Κίνα. Μέσα στις επόμενες ώρες θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο στάδιο των επαφών με απώτερο σκοπό να κλείσει το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους Ντίνο Διαμαντόπουλο, Σάββα Παντελίδη στη διάρκεια της οποίας θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα για τις (τουλάχιστον) τρεις κινήσεις που θα γίνουν.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας. Από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του Άρη πέρασαν αρκετοί παίκτες και μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει η τελική επιλογή. Στις προθέσεις των «κίτρινων» βρίσκεται και η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ήδη υπάρχουν στο ρόστερ οι Βέλεθ, Ροζ, Δεληζήσης, Σόουζα, αλλά η παρουσία τεσσάρων στόπερ δεν μειώνει το επίπεδο απαίτησης για την προσθήκη ενός ακόμη. Παράλληλα, ο Άρης βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα. Ο Χουλιάν Κουέστα διατηρεί τον τίτλο του βασικού, ο Φαμπιάν Έμαν προστέθηκε στο ρόστερ για να έχει δεύτερο ρόλο και οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν την προσθήκη ενός ακόμη, πιο έμπειρου πορτιέρο.

Για τη θωράκιση της μεσοεπιθετικής γραμμής απομένει μία ακόμη κίνηση. Η περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι παρουσιάζει δυσκολίες λόγω των απαιτήσεων της Μπορντό αλλά και της εμπλοκής αγγλικής ομάδα. Ανεξαρτήτως των όσων γράφουν σε καθημερινή βάση οι Ισπανοί, ο Άρης δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο «Ματέο Γκαρσία» αλλά είναι σε μειονεκτική θέση. Επί της περίπτωσης του Αλέσιο Τσέρτσι, ουσιαστικά είναι απίθανο να προχωρήσει λόγω του κόστους, ενώ το σενάριο «επιστροφής» του Γιάννη Φετφατζίδη δεν απασχολεί στην παρούσα φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα