Μελιόπουλος: «Τιμή να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Μελιόπουλος: «Τιμή να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μελιόπουλος: «Τιμή να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο νεαρός χαφ έπλεξε το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου και τόνισε πως στόχος του είναι να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε ο Δημήτρης Μελιόπουλος στον PAOK TV.

«H μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ είναι η επίτευξη ενός μεγάλου στόχου. Είναι η ανταμοιβή της δουλειάς που έκανα από την πρώτη μέρα που άρχισα το ποδόσφαιρο. Είναι τιμή που που βρίσκομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο Λουτσέσκου είναι από τους καλύτερους προπονητές και έχουμε δει πως έχει αλλάξει ριζικά τον ΠΑΟΚ.

Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής», είπε αρχικά ο νεαρός χαφ. Και συνέχισε. «Ξέρω ότι θα δουλεύω καθημερινά με παίκτης υψηλής ποιότητας και αυτόματα θα έχω την ευκαιρία να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα