ΑΕΚ: Προχωράνε τα έργα για το στέγαστρο με το στήσιμο του γερανού της Cimolai (pics)

ΑΕΚ: Προχωράνε τα έργα για το στέγαστρο με το στήσιμο του γερανού της Cimolai (pics)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Προχωράνε τα έργα για το στέγαστρο με το στήσιμο του γερανού της Cimolai (pics)

bet365

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή του στεγάστρου στην Αγιά Σοφιά και ήδη έχει ξεκινήσει το στήσιμο του γερανού που θα σηκώσει όλο το βάρος.

Η ανέγερση της Αγιά Σοφιάς έχει μπει στην πιο εντυπωσιακή της φάση καθώς πέρα από το ότι προχωρούν οι εργασίες στο νότιο πέταλο για να κλείσει το γήπεδο περιμετρικά, έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες της κατασκευής του στεγάστρου. Άλλωστε ήδη έχουν φτάσει στο εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια τα πρώτα κομμάτια και ακολουθούν κι άλλα από την Ιταλία.

Αναφορικά με την κατασκευή του στεγάστρου, ήδη έχει ξεκινήσει στην Αγιά Σοφιά το στήσιμο του τεράστιου γερανού της Cimolai, ο οποίος ζυγίζει 110 τόνους, και στην πλήρη έκτασή του για να συναρμολογηθεί καλύπτει περίπου όλο το πλάτος του γηπέδου.

Ο θηριώδης γερανός της ιταλικής εταιρίας, που μπορεί να σηκώσει ως και 650 τόνους, θα αναλάβει όλο το βάρος της κατασκευής του στεγάστρου με πρώτα τα «ψαλίδια» που έχουν συναρμολογηθεί όλο αυτό το διάστημα εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

Όσον αφορά τα κομμάτια του στεγάστρου που έχουν φτάσει στην Αγιά Σοφιά, αυτά έχουν ήδη συναρμολογηθεί εντός του γηπέδου και περιμένουν να τοποθετηθούν, με τη βοήθεια και των Πύργων που έχουν ήδη στηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα