«O Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί», λένε στην Ισπανία

«O Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί», λένε στην Ισπανία

bet365

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι το θέμα του Ματέο Γκαρσία είναι προχωρημένο, ωστόσο υπάρχουν λόγοι που δεν επιτρέπουν τον σύλλογο της Λας Πάλμας να αποκαλύψει το όνομα της ομάδας.

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/6) οι Ισπανοί, πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «La Provincia», γράφει γύρω από μια πρόταση αγοράς του ΠΑΟΚ προς τη Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό.

«Ο Άρης είχε οψιόν αγοράς για τον Ματέο Γκαρσία, η οποία έληξε τον Μάιο και ήταν στα έξι εκατομμύρια ευρώ χωρίς να ενεργοποιηθεί», τονίζουν και προσθέτουν παρακάτω χαρακτηριστικά: «Από τη Λας Πάλμας επιμένουν ότι ο επιθετικός από την Κόρδοβα έχει πωληθεί».

Παράλληλα υπάρχουν τοποθετήσεις που βγαίνουν μέσα από τον ισπανικό σύλλογο και στις οποίες σημειώνεται πως «δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τον σύλλογο που έχει παραχωρηθεί γιατί υπάρχουν ρήτρες εμπιστευτικότητας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα