Ο Μιλόγεβιτς πάτησε… φρένο στη μεταγραφή του Γέβτοβιτς στον Άρη

Ο Μιλόγεβιτς πάτησε… φρένο στη μεταγραφή του Γέβτοβιτς στον Άρη

Ο Μιλόγεβιτς πάτησε… φρένο στη μεταγραφή του Γέβτοβιτς στον Άρη

bet365

Ο Βλάνταν Μιλογέβιτς φέρεται να είναι αντίθετος στον δανεισμό του Μίλαν Γέβτοβιτς, γεγονός που βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση του 26χρονου επιθετικού στον Άρη.

Φαίνεται ότι οι δηλώσεις του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα στα τέλη του περασμένου μήνα δεν έγιναν τυχαία. Τότε, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε ομολογήσει το λάθος του με τον Μίλαν Γέβτοβιτς, είχε κάνει την αυτοκριτική του για το γεγονός ότι δεν του έδωσε ευκαιρίες. Σήμερα (10/6) ο σερβικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μιλόγεβιτς «φρενάρει» τη μεταγραφή του παίκτη στον Άρη διότι τον υπολογίζει στα πλάνα του.

«Η προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα ξεκίνησε με 35 παίκτες στη λίστα του Μιλόγεβιτς. Μεταξύ αυτών δεν ήταν οι διεθνείς, ήταν όμως ο Μίλαν Γέβτοβιτς… Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατέρριψε την πιθανότητα μεταγραφής του παίκτη κι έδειξε ότι έχει τον Γέβτοβιτς στο πλάνο του για την επόμενη χρονιά», έγραψε μεταξύ άλλων η «Telegraf».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα