Ινάσιο για Ροντρίγκο: «Είναι τοπ ποδοσφαιριστής»

Ινάσιο για Ροντρίγκο: «Είναι τοπ ποδοσφαιριστής»

Gazzetta team
Ινάσιο για Ροντρίγκο: «Είναι τοπ ποδοσφαιριστής»

bet365

O Αουγκούστο Ινάσιο, προπονητής της Άβες, με τον οποίο δούλεψε τους πέντε τελευταίους μήνες ο Ροντρίγκο Σοάρες, αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και σκιαγράφησε το προφίλ του.

«Είχα την εντύπωση πως θα πήγαινε στην ΑΕΚ», υποστήριξε σήμερα ο προπονητής της Άβες, Αουγκούστο Ινάσιο, μιλώντας για τον Ροντρίγκο Σοάρες, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε σήμερα ο προπονητής της Αβες μιλώντας στο Metropolis 95,5:

«Πέντε μήνες δούλεψα μαζί του και από την αρχή κατάλαβα πόσο καλός παίκτης είναι με καλή τεχνική. Σε αυτούς τους πέντε μήνες δούλεψε καλά. Επίσης είναι καλός ως χαρακτήρας και σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και του δίνω συγχαρητήρια που πήρε αυτόν τον ποδοσφαιριστή».

Στη συνέχεια ο Ινάσιο σκιαγράφησε τα στοιχεία που ξεχωρίζει στον Βραζιλιάνο μέσα στο παιχνίδι του: «Το πιο δυνατό σημείο του είναι πως μπορεί να παίξει πολύ καλά στην επίθεση. Εχει καλή συνεργασία με τους επιθετικούς, βγάζει ασίστ ενώ όταν η ομάδα χάνει τη μπάλα, έχει πολύ γρήγορες επιστροφές. Θα πω ξεκάθαρα ότι είναι παίκτης τοπ κατηγορίας και προσωπικά θα ήθελε να είχε μείνει στην ομάδα μου».

Σχολίασε το αν μπορεί να βοηθήσει και στο αριστερό άκρο της άμυνας με δεδομένο ότι ο Βιεϊρίνια θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά το τέλος του χρόνου: «O Ροντρίγκο έπαιξε σε αυτούς τους πέντε μήνες στη δεξιά πλευρά. Και πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρθηκαν οι μεγάλοι σύλλογοι της Πορτογαλίας για αυτόν τον παίκτη και για αυτό επαναλαμβάνω πως αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει στην αριστερή πλευρά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει και στην αριστερή πλευρά αλλά είναι σίγουρο ότι στο δεξί άκρο είναι πολύ καλύτερος».

Ο Ινάσιο είχε περάσει πριν από 12 χρόνια από τον πάγκο του Ιωνικού και έστω και για λίγο έζησε την ελληνική πραγματικότητα. Ρωτήθηκε το τι θα συμβούλευε στον ποδοσφαιριστή που είναι έτοιμος να παίξει στην Ελλάδα: «Εκείνη την εποχή δεν έζησα πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είχα μείνει στον Ιωνικό. Ομως πρόλαβα να βρεθώ στην Τούμπα ως αντίπαλος και κατάλαβα πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος για αυτή την ομάδα».

Αποκάλυψε επίσης πως περίμενε πως ο παίκτης θα πήγαινε στην ΑΕΚ: «Νόμιζα όταν με καλούσατε στο τηλέφωνο πως θα μου μιλήσετε για την ΑΕΚ. Είχα την εντύπωση πως εκεί θα πήγαινε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που απέκτησε αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα