ΠΑΟΚ: Η Γκόρνικ αποχαιρέτησε τον Μυστακίδη (pic)

ΠΑΟΚ: Η Γκόρνικ αποχαιρέτησε τον Μυστακίδη (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η Γκόρνικ αποχαιρέτησε τον Μυστακίδη (pic)

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκόρνικ Ζάμπρζε, καθώς η πολωνική ομάδα αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαιώματός εξαγοράς της ρήτρας του.

Ο Κατερινιώτης επιθετικός, που είχε παραχωρηθεί δανεικός το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν στην Γκόρνικ Ζάμπρζε, θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κοιτάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς φαίνεται να μην είναι μέσα στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ο σύλλογος της Πολωνίας, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Facebook, ανέφερε τα εξής για τον Γιάννη Μυστακίδη:

«Στο τέλος του Ιουνίου, εκπνέει ο δανεισμός του Γιάννη Μυστακίδη. Η Γκόρνικ Ζάμπρζε αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαιώματός της να αγοράσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Το παραπάνω γεγονός επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου λέγοντας ότι δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ την αγορά του «μπάι άουτ» του συμβολαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα