Παναθηναϊκός: Η εξομάλυνση, κινητήριος δύναμη για το γηπεδικό!

Νίκος Αθανασίου
Η συνεργασία ΠΑΕ και ΚΑΕ για τον Ερασιτέχνη που δείχνει ότι η σχέση Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου πέρασε ξανά σε... καλό φεγγάρι και μπορεί να οδηγήσει σε εξελίξεις το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Κατέβασε το νέο app για το αθλητικό στοίχημα με απεριόριστες δυνατότητες. (21+)

Το τελευταίο διάστημα το πρότζεκτ του Βοτανικού έχει επανέλθει στο προσκήνιο μετά τις συζητήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την κυβέρνηση. Ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός οφείλει ενωμένος να παίξει με όσες πιθανότητες υπάρχουν πάνω στο τραπέζι για να προχωρήσει η υπόθεση και εκτός από τον Ερασιτέχνη, σημαντικός παράγοντας της ιστορίας είναι και η ΠΑΕ.

Η σχέση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του ΑΟ με τον Γιάννη Αλαφούζο έχει περάσει από... χίλια κύματα, ωστόσο, εδώ και καιρό η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί. Καλύτερη απόδειξη, εξάλλου, από την συνεργασία ΠΑΕ και ΚΑΕ για την οικονομική στήριξη του Ερασιτέχνη δεν μπορεί να υπάρξει.

Η εξομάλυνση αυτή, μάλιστα, μπορεί να αποτελέσει κινητήριο δύναμη για τον Βοτανικό, καθώς όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο ισχυρός αν έχει τους δύο πόλους ενωμένους και όχι διασπασμένους.

Μάλιστα, είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου να ενημερωθεί ενδελεχώς για τις μέχρι τώρα συζητήσεις του Γιαννακόπουλου και το πλάνο που υπάρχει για να υλοποιηθεί η Διπλή Ανάπλαση, ώστε και εκείνος ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να μπει στο... παιχνίδι και το τριφύλλι ενωμένο να παλέψει, ώστε μετά τις εκλογές τα λόγια να γίνουν πράξεις.