Εγκρίθηκε η συνεργασία ΠΑΕ-ΚΑΕ για Ερασιτέχνη

Εγκρίθηκε η συνεργασία ΠΑΕ-ΚΑΕ για Ερασιτέχνη

Gazzetta team
Εγκρίθηκε η συνεργασία ΠΑΕ-ΚΑΕ για Ερασιτέχνη

bet365

Η ΠΑΕ άναψε το... πράσινο φως για την συνεργασία με την ΚΑΕ για τα διαρκείας και την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Τορόντο Ράπτορς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Επικυρώθηκε και τυπικά, την Πέμπτη, η συνεργασία της ΠΑΕ με την ΚΑΕ για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων για τη νέα περίοδο.

Στο Δ.Σ που έγινε το πρωί αρχικά υπήρξε αναδιάρθωση, καθώς ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανέλαβε χρέη Α' Αντιπροέδρου, με τον επιπλέον ρόλο εκπροσώπησης της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA), ο Γιάννης Παναγιωτίδης -από μέλος- ανέλαβε χρέη Β' Αντιπροέδρου, ενώ αποχώρησε από τη σύνθεση του Δ.Σ. ο κ. Χρήστος Πλιάτσικας.

Αμέσως μετά η νέα σύνθεση προχώρησε στην έγκριση του πλάνου συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Αυτό σημαίνει οτι για κάθε εισιτήριο, αλλά και διαρκείας, ένα συγκεκριμένο ποσό θα πηγαίνει προς ενίσχυση του Α.Ο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα