Ολυμπιακός: Πιθανότητα ανατροπής δεδομένων με Γκερέρο και Σολδάνο! (poll)

Ολυμπιακός: Πιθανότητα ανατροπής δεδομένων με Γκερέρο και Σολδάνο! (poll)

Ολυμπιακός: Πιθανότητα ανατροπής δεδομένων με Γκερέρο και Σολδάνο! (poll)

bet365

Πιθανότητα αλλαγής δεδομένων στον Ολυμπιακό με Γκερέρο και Σολδάνο, με τον Αργεντίνο επιθετικό από εκεί που ήταν σίγουρος για παραμονή να έχει αβέβαιο μέλλον.

Στην παρούσα φάση από την στιγμή που δεν υπάρχει πλέον στην εξίσωση ο Χασάν (σ.σ. εάν και υπάρχουν ακόμα κάποιες έστω μικρές πιθανότητες να επανέλθει το θέμα λόγω επιθυμίας του Μαρτίνς) ο πιο έμπειρος και... έτοιμος επιθετικός του ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός φορ με συμβόλαιο έως το 2021 είχε πέρυσι 35 ματς με 10 γκολ και 3 ασίστ στους Πειραιώτες.

Όπως προκύπτει από νεότερη πληροφόρηση ο Γκερέρο έχει πιθανότητες παραμονής σε σχέση με τον Σολδάνο ενώ μέχρι πρότινος ίσχυε το... ανάποδο. Ότι δηλαδή ο Αργεντίνος επιθετικός ήταν ο δεδομένος και πως ο Ισπανός όδευε προς αποχώρηση. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα κλείσει ο τουλάχιστον ένας φορ που θέλει ο Ολυμπιακός σε αυτό το διάστημα (σ.σ. περίπτωση Μπεργκ). Ο 24χρονος Σολδάνο από την άλλη έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023 και την περασμένη χρονιά είχε 23 ματς (σ.σ. στο σύνολο σε Αργεντινή και Ελλάδα) με 3 γκολ και 2 ασίστ. Στον Ολυμπιακό είχε 9 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ. Η επιλογή πάντως για τον φορ που θα αποχωρήσει θα είναι ο δανεισμός.

- Πιο κάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο σχετικό poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα