Βέλεθ: «Ο Άρης για μένα ήταν η τέλεια επιλογή»

Βέλεθ: «Ο Άρης για μένα ήταν η τέλεια επιλογή»

Gazzetta team
Βέλεθ: «Ο Άρης για μένα ήταν η τέλεια επιλογή»

bet365

Ο Φραν Βέλεθ μίλησε για τη φετινή χρονιά στον Άρη, τις σκέψεις του για την επόμενη χρονιά και δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Καρφίτσα» και αρχικά μίλησε για τη φετινή χρονιά. «Ήταν μία από τις καλύτερες της καριέρας μου. Ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές σε μια χρονιά που είχε ευτυχή κατάληξη αφού πετύχαμε τον μεγάλο στόχο που είχε θέσει η διοίκηση από το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο Αρης για μένα ήταν η τέλεια επιλογή».

Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Είναι αλήθεια πως όντως υπήρξε κρούση του Ολυμπιακού για εμένα. Όπως καταλαβαίνετε όμως όλα αυτά είναι θέματα που χειρίζεται ο ατζέντης μου και η τελική απόφαση ανήκει στον Αρη. Εγώ έχω συμβόλαιο με την ομάδα και για τη νέα σεζόν. Σε κάθε περίπτωση με τιμάει το ενδιαφέρον μιας μεγάλης ομάδας, αλλά ο τελικός λόγος και η απόφαση είναι στην πλευρά της ομάδας».

Ο Βέλεθ τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος που είναι στον Άρη. Ερωτηθείς για το αν νιώθει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω, είπε: «Ναι, το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι του 2020, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Δεν σας κρύβω πως θέλω να παραμείνω για αρκετά ακόμα χρόνια, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου μου, όμως δεν θα ήμουν καθόλου αρνητικός στο να συμβεί κάτι τέτοιο».

Για το γεγονός ότι έγινε αρχηγός του Άρη, είπε: «Μεγάλη τιμή. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα να συμβεί. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και με γεμίζει με ευθύνες. Το να είσαι αρχηγός του Αρη σου προσθέτει περηφάνια και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα να με χρίσουν αρχηγό και να μου δώσουν το περιβραχιόνιο».

Αναφερόμενος τέλος στην επόμενη χρονιά αλλά και στη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League, απάντησε: «Δεν το συζητώ, ήταν κάτι σπουδαίο. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πολύ όλα τα προηγούμενα χρόνια και κατάφερε μέσα σε μία σεζόν να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, την διοίκηση, όλη την ομάδα συνολικά. Πρέπει να απολαύσουμε την επιτυχία αυτή και από την προετοιμασία κι όλας να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο στόχο. Κάθε χρόνο θα πρέπει να κοιτάμε ψηλότερα. Το να παραμείνουμε σε τροχιά Ευρώπης είναι το μίνιμουμ, εγώ προσωπικά θέλω του χρόνου να παίξουμε σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα