Στο στόχαστρο της Μαγιόρκα ο Μίλαν Γέβτοβιτς

Στο στόχαστρο της Μαγιόρκα ο Μίλαν Γέβτοβιτς

Στο στόχαστρο της Μαγιόρκα ο Μίλαν Γέβτοβιτς

bet365

Ο Μίλαν Γέβτοβιτς βρίσκεται στις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη, παράλληλα όμως φέρεται να έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από τη Μαγιόρκα και από ομάδα της Ρωσίας.

Η περίπτωση του 25χρονου Σέρβου ακραίου επιθετικού απασχόλησε τους ανθρώπους του Άρη οι οποίοι μάλιστα μπήκαν σε διαδικασία ενημέρωσης σχετικά με τα δεδομένα της υπόθεσής του. Γνωρίζουν δηλαδή ότι ο Ερυθρός Αστέρας, το περασμένο καλοκαίρι, απέκτησε τα δικαιώματά από την Αντάλιασπορ έναντι 500.000 ευρώ. Ο Γέβτοβιτς δεν βρήκε ρόλο στην ομάδα, ουδέποτε μπήκε στα βασικά πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κι αυτός είναι ο λόγος της επιθυμίας αποχώρησής του από την ομάδα του Βελιγραδίου. Θεωρητικά, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα παραχωρήσει τον παίκτη άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση «συμψηφισμού» των χρημάτων που έχουν να εισπράττει ο παίκτης από την ομάδα με τις απαιτήσεις του Ερυθρού Αστέρα.

Πέρα από την επαφή που είχε με τους εκπροσώπους του παίκτη, Μίλαν και Ιβάν Ντούντιτς, ο Άρης δεν μπήκε σε διαδικασία συζήτησης με τον Ερυθρό Αστέρα. Μετά το δημοσίευμα της «elgodigital.com» αυξάνονται τα δεδομένα της υπόθεσης καθώς η ισπανική ιστοσελίδα σημειώνει ότι ο παίκτης ενδιαφέρει τη Μαγιόρκα, καθώς επίσης και ότι έχει πρόταση από ρωσική ομάδα. Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Γέβτοβιτς προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα