Χατσερίντι: Δεν τον θέλουν πίσω στην Ουκρανία!

Χατσερίντι: Δεν τον θέλουν πίσω στην Ουκρανία!

bet365

Ο Εβγέν Χατσερίντι θεωρείται «ξένο σώμα» από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι τελευταίες δηλώσεις των προπονητών της Ντιναμό Κιέβου και της Σαχτάρ, δείχνουν πως στην Ουκρανία δεν επιθυμούν την επιστροφή του!

Για την Ντιναμό Κιέβου, πρώην ομάδα του 31χρονου κεντρικού αμυντικού, δεν υπάρχει καμία σκέψη επιστροφής του. Το ξεκαθάρισε ο προπονητής της, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτςσε συνέντευξη Τύπου.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Λευκορώσο τεχνικό της Ντιναμό τη γνώμη του σχετικά με την πιθανότητα επιστροφής του Εβγέν Χατσερίντι στην ομάδα. «Αφήστε τον να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα», απάντησε ο Χάτσκεβιτς.

Για τον Ουκρανό στόπερ είχε δείξει ενδιαφέρον η Σαχτάρ, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζερ του, ωστόσο και ο Πάουλο Φονσέκα υποστήριξε πως δεν υπάρχει θέμα Χατσερίντι. «Ειλικρινά, δεν το έχω ακούσει ποτέ το όνομά του. Θα σας πω κάτι ευθέως: έχουμε εξαιρετικούς κεντρικούς αμυντικούς στην Σαχτάρ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα