ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΟΚ: Οι «κούπες» στον Πρωταθλητή Παντελή! (pics)

ΠΑΟΚ: Οι «κούπες» στον Πρωταθλητή Παντελή! (pics)

ΠΑΟΚ: Οι «κούπες» στον Πρωταθλητή Παντελή! (pics)

O ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια και το αποδεικνύει καθημερινά, όπως συνέβη και με την ξεχωριστή επίσκεψη, με τις «κούπες» του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, στον Παντελή Κυριακίδη.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει και συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του άτυχου Παντελή Κυριακίδη, του αθλητή των ακαδημιών της ομάδας που ανεβαίνει καθημερινά το δικό του Γολγοθά, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Ζήσης Χατζηστραβός και Χάρης Τσιγγάρας μαζί με τον Team Manager, Κώστα Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν τον αθλητή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κυριακίδη. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται δίπλα στον Παντελή και την οικογένειά του στον δύσκολο αυτό καθημερινό αγώνα.

Ο Παντελής συνεχίζει να δίνει την δική του καθημερινή μάχη. Συνοδοιπόροι του όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ που τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή, καθώς όσο περνάει ο καιρός οι ανάγκες για την διαμονή του και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη αυξάνονται συνεχώς.

Πλέον ο αθλητής του ΠΑΟΚ έχει και νέο σύμμαχο. Η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης και ο ιατρός-νευροχειρούργος κ. Δημήτρης Πέιος, ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα και πραγματοποίησαν την απαραίτητη χειρουργική επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί ο Παντελής τον προηγούμενο μήνα.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου, Χατζηστραβός και Τσιγγάρας, μαζί με τον θρύλο της ομάδας Κώστα Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν τον Παντελή και την οικογένεια του και πήγαν στο σπίτι τους τα τρόπαια του νταμπλ».