ΟΦΗ - Πλατανιάς: Πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια την Κυριακή (19/05) και ρεβάνς στο Γεντί Κουλέ την Τετάρτη (22/05)

Gazzetta team
ΟΦΗ - Πλατανιάς: Πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια την Κυριακή (19/05) και ρεβάνς στο Γεντί Κουλέ την Τετάρτη (22/05)

bet365

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι μέρες των αγώνων μπαράζ μεταξύ ΟΦΗ και Πλατανιά, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στα Χανιά την Κυριακή 19 Μαΐου και τη ρεβάνς στο Ηράκλειο την Τετάρτη 22 Μαΐου.

100% Επιστροφή* χρημάτων Αταλάντα - Λάτσιο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο κρητικός «εμφύλιος» για μια θέση στη Super League 1 της σεζόν 2019/20 θα έχει ολοκληρωθεί ως την επόμενη εβδομάδα, με την ΕΠΟ να προβαίνει στην κλήρωση των δυο αγώνων.

Έτσι στο πρώτο παιχνίδι ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στα Περιβόλια στις 19 Μαΐου, ενώ τρεις μέρες αργότερα, την Τετάρτη 22 Μαΐου θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο Γεντί Κουλέ. Αμφότερα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00. Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, το πρώτο παιχνίδι θα το δείξει η ΕΡΤ και το δεύτερο η NOVA.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, στον ΟΦΗ αποφάσισαν για το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους να ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας, παρότι πρόκειται για διαφορετική διοργάνωση, σαν «δώρο» προς τους οπαδούς για τη στήριξή τους. Αναφορικά με το παιχνίδι στα Χανιά, θα ζητήσει ξανά εισιτήρια για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες που αυτονόητα θα προκύψουν και μένει να φανεί η πρόθεση του Πλατανιά, καθώς και η στάση της αστυνομίας. Οι απαντήσεις θα δοθούν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα