Ρέι: Το φλερτ με τη Λανούς και ο δανεισμός

Ρέι: Το φλερτ με τη Λανούς και ο δανεισμός

Ρέι: Το φλερτ με τη Λανούς και ο δανεισμός

bet365

Δεδομένη θεωρείται η απόφαση του ΠΑΟΚ να παραχωρήσει ακόμη και με τη μορφή δανεισμού τον Ροδρίγο Ρέι για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον η Λανούς από την Αργεντινή.

Ο Ρέι δεν κατάφερε να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, η απόφαση για το δανεισμό του είναι δεδομένη και μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι η Λανούς.

Η ομάδα της Αργεντινής καλοβλέπει την περίπτωση του και όπως τόνιζαν αργά το βράδυ οι άνθρωποι της ομάδας, ο Αργεντινός τερματοφύλακας είναι μια περίπτωση που τους ενδιαφέρει, αλλά το θέμα του δεν θα ξεκαθαρίσει γρήγορα, καθώς θα πρέπει να απευθυνθούν επίσημα προς τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν γνωρίζουν και τις απαιτήσεις του Ρέι.

Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ επιστρέφει στην ομάδα και την τετράδα των τερματοφυλάκων ο Νίκος Μελίσσας, μετά από μια πολύ καλή σεζόν ως δανεικός στη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα