Σιώπης, το πρώτο... αίμα! (vid)

Σιώπης, το πρώτο... αίμα! (vid)

Σιώπης, το πρώτο... αίμα! (vid)

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του, ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή «παράσταση» του Άρη απέναντι στην Ξάνθη και αποτελώντας αντικείμενο αποθέωση στο φινάλε της αξέχαστης αναμέτρησης.

Προσπάθησε πολύ, έπαιξε περισσότερο, φάνηκε να το θέλει όσο τίποτα! H Super League ολοκληρώθηκε εμφατικά για τον Άρη, που επικράτησε με 7-2 της Ξάνθης στην 30η αγωνιστική και πανηγυρικά για τον Μανώλη Σιώπη, που σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα και έδωσε τέλος στην αδημονία του!

Ο Έλληνας μέσος ξεκίνησε ως βασικός απέναντι στους Ακρίτες, ενώ πριν το παιχνίδι υπήρξε «συμφωνία» στην ομάδα πως αν προκύψει περίπτωση πέναλτι, θα το εκτελέσει εκείνος, κάτι που αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Σάββας Παντελίδης.

Αυτό συνέβη στο 27', όταν ο Σιώπης πήρε τη μπάλα, παρά την αντίδραση του Ντιγκινί και την έστησε στην άσπρη βούλα, αλλά ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς απέκρουσε το χτύπημά του.

Οι «κίτρινοι» σκόραραν κατά βούληση ως το φινάλε και όλα έδειχναν πως η σεζόν θα ολοκληρωνόταν, με τον Σιώπη για μια ακόμα φορά στο... μηδέν, αναφορικά με το ενεργητικό του σε τέρματα. Το φινάλε ωστόσο δεν είχε γραφτεί ακόμα!

Στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων ο Μαρτίνες σέντραρε, ο Μπαξεβανίδης έκοψε με το χέρι σε κόρνερ και ο Τάτσης έδειξε ξανά το σημείο του πέναλτι! Αυτή τη φορά ο 26χρονος μέσος δεν αστόχησε, νικώντας τον Σέρβο τερματοφύλακα της Ξάνθης και βάζοντας... φωτιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα και πανηγυρίζοντας με τους οπαδούς! Παράλληλα σημάδεψε και την πρώτη «επτάρα» του Άρη έπειτα από 30 χρόνια!

Κάπως έτσι έβαλε το πρώτο γκολ της καριέρας του, σε ένα παιχνίδι και μια σεζόν που μάλλον θα θυμάται για πάντα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα