Η σιγουριά του Μαρτίνς ο... προπομπός της παραμονής του Σα

Η σιγουριά του Μαρτίνς ο... προπομπός της παραμονής του Σα

Η σιγουριά του Μαρτίνς ο... προπομπός της παραμονής του Σα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τις δηλώσεις του αλλά και τις επαφές που έχει κάνει προσωπικά με τον Ζοσέ Σα δείχνει σίγουρος πως ο Πορτογάλος πορτιέρο θα κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό.

Δεδομένα υπήρξαν δυσκολίες στο θέμα Σα και ειδικά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο οι νεότερες εκτιμήσεις θέλουν τον Ολυμπιακό αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένουν τα ευχάριστα και τα τυπικά για την παραμονή του παίκτη εντός της προσεχούς εβδομάδας. Ο πειραϊκός σύλλογος ήθελε εξαρχής να κλείσει με τριετές συμβόλαιο τον Ζοσέ Σα και οι δηλώσεις του προπονητή των ερυθρόλευκων δείχνουν... κατεύθυνση παραμονής.

Ο Μαρτίνς δεν τις έκανε τυχαία αυτές τις τοποθετήσεις καθώς έχει εισπράξει θετικό κλίμα από τον έμπειρο κίπερ στις συζητήσεις που έχουν κάνει για το συγκεκριμένο ζήτημα. Γι' αυτό άλλωστε είπε μεταξύ άλλων στη NOVA πως «ο Σα είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος εδώ, νιώθει αγαπητός και αποδεκτός και από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει θέλει να συνεχίσει εδώ. Ο Ολυμπιακός τον βοήθησε να μπει στην Εθνική Πορτογαλίας και όλα αυτά παίζουν ρόλο στην άποψη ενός παίκτη, που είναι πολύ σημαντική σε μία διαπραγμάτευση με την Πόρτο». Στην παρούσα φάση λοιπόν δεν θα πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να αποκλειστεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας να προκύψουν δεδομένα πια τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό στο... μέτωπο του Ζοσέ Σα με την οριστικοποίηση της αγοράς του από την Πόρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα