«Μάκης Χάβος οε οε» από τους οπαδούς της Λαμίας στη Ριζούπολη

«Μάκης Χάβος οε οε» από τους οπαδούς της Λαμίας στη Ριζούπολη

bet365

Ο Μάκης Χάβος αποθεώθηκε από τους φίλους της Λαμίας που βρέθηκαν στη Ριζούπολη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την τελευταία αγωνιστική της Super League.

Η Λαμία επικράτησε εύκολα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» (0-3), ολοκληρώνοντας εντυπωσιακά τη σεζόν της στην κατηγορία. Το τελευταίο σφύριγμα του Βρέσκα τη βρήκε σε πανηγυρικό κλίμα, με τους παίκτες να αλληλοσυγχαίρονται και να κατευθύνονται στο κόρνερ, όπου βρέθηκαν περίπου 30 οπαδοί της.

Αυτοί τους αποθέωσαν, συνεχίζοντας στο ίδιο... τέμπο με αυτό που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν με συνθήματα και με ρυθμό ευχαριστούσαν όσους συντέλεσαν στη φετινή επιτυχημένη σεζόν του συλλόγου.

Ειδική αναφορά έγινε εξάλλου και στον Μάκη Χάβο, του οποίου το όνομα φώναξαν ρυθμικά ήδη πριν από τη λήξη της αναμέτρησης σε δυο περιπτώσεις. Ως γνωστόν το μέλλον του Μακεδόνα τεχνικού στον πάγκο της Λαμίας είναι ακόμα «θολό» και με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι του συλλόγου θέλησαν να στείλουν το δικό τους «μήνυμα», ενώ και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Εκείνος ανταπέδωσε το χειροκρότημα, ευχαριστώντας τους με τη χαρακτηριστική κίνηση, ενώ το ίδιο έκανε και στη συνέντευξη Τύπου, όπου απέφυγε να σχολιάσει κάτι αναφορικά με το μέλλον του, παραπέμποντας σε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, όταν και θα έχει συζήτηση με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα