Μπίσεσβαρ: «Ο ήρωας της Θεσσαλονίκης»

Μπίσεσβαρ: «Ο ήρωας της Θεσσαλονίκης»

Μπίσεσβαρ: «Ο ήρωας της Θεσσαλονίκης»

bet365

Συνεχίζονται οι αναφορές και τα αφιερώματα στην Ολλανδία για τον πρώην άσο της Φέγενορντ, που κατόρθωσε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας παίζοντας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι μια από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες του ολλανδικού ποδοσφαίρου και το καταλαβαίνει κάποιος αν δει από κοντά το πως αντιμετωπίζουν τον πρώην άσο της Φέγενορντ οι συμπατριώτες του κάθε καλοκαίρι, όπου ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, κατέκτησε ένα κύπελλο με τη Φέγενορντ, αλλά με τον ΠΑΟΚ έφτασε να μετράει, ήδη, τρεις τίτλους, ένα πρωτάθλημα (2019) και δύο κύπελλα (2017, 2018).

«Με 10 γκολ και 10 ασίστ σε 37 αγώνες, είναι ο τοπ επιθετικός αυτής της σεζόν για την ομάδα του. Ο Μπίσεσβαρ αγωνίζεται από το 2016 στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πρόσφατα επέκτεινε για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιο του», αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα «.voetbalblog.nl», που τον χαρακτηρίζει «ο ήρωας της Θεσσαλονίκης».

«Επεκτείνοντας για τρία χρόνια σε αυτή την ηλικία δεν έκανα καθόλου λάθος. Έχω κλείσει τα 31 μου, οπότε δεν πρέπει να έχω κανένα παράπονο. Είμαι εδώ, μαζί με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και όλα είναι πολύ ωραία. Είναι μία όμορφη πόλη κι ακριβώς έτσι σκεφτόμασταν τη ζωή μας, στο εξωτερικό. Είχα μία μεγάλη συζήτηση με την γυναίκα μου και την οικογένεια μου και μετά από αυτήν, αποφασίσαμε ότι θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου, για άλλα τρία χρόνια. Φυσικά και η ομάδα, μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη με αυτή την πρόταση και με γέμισε αυτοπεποίθηση…», σχολίασε ο «αρτίστας» των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα