Νέα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Ατρόμητος - ΟΦΗ

Gazzetta team
Νέα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Ατρόμητος - ΟΦΗ

bet365

O OΦΗ είχε εξασφαλίσει 200 εισιτήρια από τον Ατρόμητο για το παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Super League (05/05), όμως η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής ζήτησε νέα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για την Τρίτη (23/04), θέτοντας εν αμφιβόλω τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τελευταία φορά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, επιδιώκοντας στο Περιστέρι να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία ή τουλάχιστον την κατάληψη της θέσης που οδηγεί στα μπαράζ της παραμονής στη Super League.

Στο πλευρό τους θέλησαν να έχουν και τους φιλάθλους τους, καταθέτοντας το σχετικό αίτημα προ ημερών. Στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, τόσο ο Ατρόμητος, όσο και η Αστυνομία άναψαν το πράσινο «φως», δίνοντας στους Ομιλίτες τα 200 εισιτήρια που ζήτησαν.

Τη συγκεκριμένη εξέλιξη ωστόσο δείχνει να ταράσσει το έγγραφο που έφτασε στην κρητική ΠΑΕ τη Δευτέρα (22/04), με το οποίο η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής καλούν τις ομάδες σε νέα σύσκεψη για το παιχνίδι, δίχως να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης (23/04, 11:00), ενώ από τον ΟΦΗ εκφράζεται η απορία για την αναγκαιότητα της συνάντησης, αφού αποτελεί ασυνήθιστο φαινόμενο να γίνεται επιπλέον σύσκεψη, όταν τα ζητήματα έχουν διευθετηθεί από την πρώτη, ενώ η δεύτερη γίνεται ούτως ή άλλως τη μέρα του αγώνα.

Έτσι άπαντες περιμένουν να δουν αν όλα θα κυλήσουν βάσει του αρχικού προγραμματισμού ή αν θα υπάρξει ανατροπή στην αρχική συμφωνία για 200 εισιτήρια στους οπαδούς του ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα