Παναθηναϊκός: Με πέντε επιστροφές στο Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Με πέντε επιστροφές στο Περιστέρι

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με πέντε επιστροφές στο Περιστέρι

bet365

Με τους Κουρμπέλη, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί κι Εμμανουηλίδη και πάλι διαθέσιμους, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Γιώργο Δώνη να έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Κουρμπέλη, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Εμμανουηλίδη με τους τέσσερις πρώτους μάλιστα να αναμένεται να ξεκινήσουν και το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Εκτός έμεινε ο Μουνιέ, ο Παντελάκης, ο Αρμενάκας, αλλά και οι τραυματίες Άλτμαν, Μπουζούλης, Μαυρομάτης, Ξενόπουλος, Σέχου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Πούγγουρα, Κουλιμπαλί, Στάικο, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη, Κάτσε, Αθανασακόπουλο, Μακέντα, Καμπετσή, Εμμανουηλίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα