«Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ματσίς, αλλά η Κάντιθ αποφασίζει»

Gazzetta team
«Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ματσίς, αλλά η Κάντιθ αποφασίζει»

bet365

Νέο δημοσίευμα για την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Βενεζουελάνο εξτρέμ, Ντάρβιν Ματσίς.

Νάπολι - Άρσεναλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 26χρονος εξτρέμ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Κάντιθ από την Ουντινέζε βρίσκεται σταθερά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ. Άλλωστε ο παίκτης έχει απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Ενόψει καλοκαιριού το όνομά του έχει επανέλθει στο προσκήνιο, με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία να επισημαίνει ότι η περίπτωσή του εξακολουθεί να αρέσει στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το tuttoudinese.it, η Κάντιθ, όμως, είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι καθώς σε περίπτωση που πετύχει την άνοδο στην Primera Division φέτος, τότε θα ενεργοποιήσει πιθανότατα και την οψιόν αγοράς του από την Ουντινέζε.

Το ρεπορτάζ καταλήγει τονίζοντας ότι στην ΑΕΚ ευελπιστούν αυτή η οψιόν να μην ενεργοποιηθεί, ώστε στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Ματσίς πήγε δανεικός στην Κάντιθ τον Ιανουάριο και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα μετρώντας με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας 9 συμμετοχές και 7 γκολ, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες της προσπάθειας που κάνει η Κάντιθ για άνοδο στην Primera.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα