ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κλείνει το deal… Πολύ κοντά στον Σούντγκρεν ο Άρης

Κλείνει το deal… Πολύ κοντά στον Σούντγκρεν ο Άρης

Κλείνει το deal… Πολύ κοντά στον Σούντγκρεν ο Άρης

Ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για την απόκτηση του έμπειρου Σουηδού ποδοσφαιρική.

Ο Άρης κυνήγησε έντονα την περίπτωση του 28χρονου παίκτη τον περασμένο Γενάρη αλλά οι απαιτήσεις της ΑΙΚ Στοκχόλμης ήταν υψηλές και παρά τη συμφωνία του με τον ίδιο τον αθλητή, δεν κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του. Όπως σημείωσε και χθες (16/4) το gazzetta.gr, οι «κίτρινοι» επέμειναν, μπήκαν σε διαδικασία νέων συζητήσεων με την ΑΙΚ Στοκχόλμης και τελικώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, απλά απομένει να διευθετηθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα η επιθυμία της σουηδικής ομάδας να έχει τον παίκτη στις τάξεις της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League στις αρχές του Ιούλη.

Εφόσον επισημοποιηθεί, αναμφίβολα θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ιδιαίτερα ικανό, με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο.