Μακέντα στους παίκτες των Ακαδημιών: «Εάν δεν δουλέψετε θα έρθει κάποιος άλλος να πάρει την θέση σας»

Μακέντα στους παίκτες των Ακαδημιών: «Εάν δεν δουλέψετε θα έρθει κάποιος άλλος να πάρει την θέση σας»

Gazzetta team
Μακέντα στους παίκτες των Ακαδημιών: «Εάν δεν δουλέψετε θα έρθει κάποιος άλλος να πάρει την θέση σας»

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για περίπου μισή ώρα σε 90 παίκτες των Ακαδημιών της ομάδας του Παναθηναϊκού. Που στάθηκε ως προς την καριέρα του και τι συμβουλές τους έδωσε.
Το μεσημέρι της Παρασκευής και για περίπου μισή ώρα οι ποδοσφαιριστές Κ15, Κ16, Κ17, Κ19, δηλαδή περίπου 90 άτομα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Φεντερίκο Μακέντα να τους μιλάει για όσα βίωσε ως παιδί - θαύμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να τους συμβουλεύει για όσα μπορούν και όσα δεν πρέπει να κάνουν ώστε να γίνουν επαγγελματιες ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. «Να ακολουθείτε τα όνειρα σας. Για να βρίσκεστε εδώ στον Παναθηναϊκό σε αυτή την ηλικία σημαίνει ότι έχετε ταλέντο.
Το σημαντικό όμως είναι να δουλεύετε συνεχώς. Αν θα γίνετε επαγγελματίες επιπέδου εξαρτάται από εσάς. Εγώ έκανα αρκετά λάθη στην καριέρα μου. Επαναπαύτηκα όταν έφτασα στην κορυφή ενώ στην πραγματικότητα πρέπει να δουλεύεις ακόμα περισσότερο όταν είσαι εκεί. Είμαι αποφασισμένος να φτάσω την καριέρα μου εκεί που την θέλω και να την ολοκληρώσω χωρίς να μετανιώσω για κάτι. Για να το πετύχω αυτό δουλεύω περισσότερο & προσέχω περισσότερο το σώμα μου. Πρέπει και εσείς να προσέχετε το σώμα σας και να μην επαναπαύεστε. Αν δεν δουλέψετε εσείς, θα έρθει κάποιος άλλος να πάρει τη θέση σας», ήταν κάποια από όσα είπε ο Μακέντα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός διευθυντής, Νίκο Νταμπίζα, έκανε τον πρόλογο και τον επίλογο της συζήτησης. Το παρών έδωσαν ο διευθυντής της Ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα