Ένταση στην δίκη για τον Νάσο Κωνσταντίνου

Ένταση στην δίκη για τον Νάσο Κωνσταντίνου

Gazzetta team
Ένταση στην δίκη για τον Νάσο Κωνσταντίνου

bet365

Ένταση επικράτησε στην δίκη της υπόθεσης του θανάτου του φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου με τον δικαστή να ζητάει την αποχώρηση των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά.


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης γίνεται η δίκη των πέντε κατηγορούμενων για τον θάνατο του φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου.Οι πέντε κατηγορούμενοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία όταν στις 27 Απριλίου του 2017, λίγο μετά τον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (4-0) υπήρξαν επεισόδια με τον Κωνσταντίνου να χάνει την μάχη με τον θάνατο στο νοσοκομείο Παπανικολάου στις 4 Μαΐου 2017.

Τα μέτρα ασφαλείας εντός του δικαστικού μεγάρου αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου είναι δρακόντεια από την αστυνομία, εξαιτίας και της παρουσίας δεκάδων οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρίσκονται από νωρίς στα δικαστήρια προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου φιλάθλου.

Η δίκη πάντως ξεκίνησε με ένταση αφού οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο στο Δικαστικό Μέγαρο φώναξαν συνθήματα στη μνήμη του φιλάθλου του Δικεφάλου «Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής», κάτι που ανάγκασε τον δικαστή να ζητήσει από την αστυνομία την απομάκρυνση των οπαδών.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, ενώ δημιουργήθηκε και φραγμός από άνδρες των ΜΑΤ. Η δίκη διεκόπη προσωρινά και πλέον συνεχίζεται κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα