ΕΠΟ - Super League: Σε κόντρα για τα οικονομικά λόγω του Γιάννη Παπαδόπουλου

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ - Super League: Σε κόντρα για τα οικονομικά λόγω του Γιάννη Παπαδόπουλου

bet365

Ο χειρισμός της υπόθεσης του πρώην υπάλληλου της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου, είναι ένας βασικός λόγος που η Super League έχει επιλέξει να ψηφίζει λευκό σε όλα τα οικονομικά θέματα της Ομοσπονδίας.
Η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ να συμβιβαστεί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο δίνοντας ένα ποσό 350.000 ευρώ για την δικαστική διαφορά που είχαν (σ.σ. ο Παπαδόπουλος είχε απολυθεί από την ΕΠΟ δίχως αποζημίωση, δικαιώθηκε στην συνέχεια και ετοιμαζόταν για αγωγές) έχει προκαλέσει την αντίδραση ομάδων - στελεχών της Super League. Υπήρχαν και σύλλογοι που ήθελαν να κάνουν ακόμα και μηνύσεις για απιστία όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ.
Η Super League ως Συναιτερισμός έχει πάρει την απόφαση να ψηφίζει λευκό σε οικονομικά θέματα της ΕΠΟ, διαφωνώντας μα αυτόν τον χειρισμό καθώς θεωρούσε πως η ελληνική Ομοσπονδία έπρεπε να τον αφήσει να πάει δικαστικά και όχι να συμβιβαστεί. Για το θέμα αυτό ως γνωστόν υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση του προεδρείου της ΕΠΟ με τα στελέχη της Λίγκας στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα