Φορτούνης: Έχει βγάλει ασίστ σε επτά διαφορετικούς παίκτες του Ολυμπιακού!

Φορτούνης: Έχει βγάλει ασίστ σε επτά διαφορετικούς παίκτες του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: Έχει βγάλει ασίστ σε επτά διαφορετικούς παίκτες του Ολυμπιακού!

bet365

Ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει δώσει φέτος ασίστ σε επτά διαφορετικούς παίκτες στους Πειραιώτες, με τελευταία χρονικά εκείνη στον Γκιγιέρμε στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας κάνει τρομερή χρονιά φέτος και παρότι θα είναι μία σεζόν χωρίς τίτλο για τον σύλλογό του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από Τουρκία, Αγγλία και Γερμανία. Προφανώς και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ζήτηση ή ενδιαφέρον από το εξωτερικό.
Το πιο μεγάλο πρέσινγκ το έχει δεχθεί πάντως από την Τουρκία. Ο Ολυμπιακός θέλει να... κλειδώσει και τυπικά την παραμονή του με ένα νέο συμβόλαιο που να είναι πιο μεγάλο από δύο χρόνια και το κλίμα είναι άκρως θετικό για αυτήν την κατεύθυνση.
Στο αγωνιστικό σκέλος φέτος ο Φορτούνης έχει σε 38 αγώνες 15 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό είναι πως έχει μοιράσει ασίστ σε επτά διαφορετικούς παίκτες. Τελευταίος ήταν ο Γκιγιέρμε με τον Ατρόμητο στη νίκη των ερυθρόλευκων με 2-1 στο φαληρικό γήπεδο. Οι άλλοι έξι είναι οι: Γκερέρο, Χασάν, Ποντένσε, Λάζαρος, Μπουχαλάκης και Καμαρά. Στις στατιστικές κατηγορίες της Λίγκας ο Φορτούνης είναι 3ος σκόρερ με 10 γκολ, 2ος στις ασίστ με 6, πρώτος στα γεμίσματα με 85 / 213 και 2ος στις πάσες με 280.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα