Ο Ολυμπιακός που καραδοκεί για τον Σλιμανί και τα δεδομένα...

Ο Ολυμπιακός που καραδοκεί για τον Σλιμανί και τα δεδομένα...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός που καραδοκεί για τον Σλιμανί και τα δεδομένα...

bet365

Ο 30χρονος επιθετικός δεν θα μείνει στην Φενέρ, οι Τούρκοι επιμένουν για έναν νέο κύκλο επαφών του Ολυμπιακού και μία εκδοχή μπορεί να είναι ένας νέος δανεισμός για τον Σλιμανί...

Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός, Ισλάμ Σλιμανί, φέτος είχε 25 ματς με 5 γκολ στην Φενέρ. Οι Τούρκοι και λόγω οικονομικών τους θεμάτων και προβλημάτων δεν προτίθενται να τον κρατήσουν ή έστω να προσπαθήσουν.

Ο Σλιμανί έχει συμβόλαιο με την Λέστερ έως το 2021. Μία Λέστερ που είχε σπάσει τα ταμεία της δαπανώντας 29 εκατ. λίρες για να φέρει τον Σλιμανί στο King Power. Μάλιστα το 2017 η Τιανζίν έκανε απίθανη πρόταση 38 εκατ. λιρών για την απόκτησή του, ωστόσο η Λέστερ απάντησε αρνητικά!

Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει αρκετά αλλά και πάλι η Λέστερ δεν θα τον αφήσει έτσι απλά και ενώ πρόκειται για έναν στράικερ που δεν κοστολογείται φτηνά. Στην Τουρκία γίνεται λόγος για νέο κύκλο επαφών του Ολυμπιακού για τον επιθετικό που ξέρει ο Μαρτίνς από το πέρασμά του από την Πορτογαλία. Μία πιθανή εκδοχή για τον Σλιμανί θα ήταν ένας νέος δανεισμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα