ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παραιτείται η ΑΕΚ από την εκδίκαση στο CAS για το -3!

Παραιτείται η ΑΕΚ από την εκδίκαση στο CAS για το -3!

Παραιτείται η ΑΕΚ από την εκδίκαση στο CAS για το -3!

Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην υπερασπιστεί την προσφυγή της στο CAS για το -3 από τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και παραιτείται από την εκδίκαση.

Για την Πέμπτη 28 Μαρτίου είχε οριστεί από το CAS η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ για την αφαίρεση των τριών βαθμών που της είχε επιβληθεί ύστερα από τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα εκτός ΟΑΚΑ στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πήραν την απόφαση να μην υπερασπιστούν την προσφυγή και να παραιτηθούν από την εκδίκαση.

Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με την πρόσφατη ιστορία με τα επεισόδια με τον Άγιαξ και τη γραμμή που ακολουθήθηκε ενώπιον της UEFA, κάτι που θα αποδυνάμωνε τη θέση της Ένωσης.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Ένωσης δεν επιθυμούσαν σε διεθνές δικαστήριο, όπως είναι το CAS, το οποίο έχει σχέση με την UEFA να ανοίξουν νέα συζήτηση για θέμα επεισοδίων που έχει να κάνει με αγώνα της ομάδας.

Άλλωστε στην ΑΕΚ ακόμα και να επέστρεφαν οι τρεις βαθμοί δεν θα άλλαζαν και πολλά ως προς τη βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που ο ορισμός της εκδίκασης καθυστέρησε και ορίστηκε τελικά αργά.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω στην ΑΕΚ αποφάσισαν να παραιτηθούν από την εκδίκαση που ήταν προγραμματισμένη για αύριο και έτσι οι τρεις βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί, οριστικά πλέον, δεν θα επιστραφούν.