Βέρα για το ΟΦΗ-Λεβαδειακός: «Έτσι θέλω να βλέπω την ομάδα μου»

Gazzetta team
Βέρα για το ΟΦΗ-Λεβαδειακός: «Έτσι θέλω να βλέπω την ομάδα μου»

bet365

Απολύτως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα.

Ο Χιλιανός προπονητής των Ομιλιτών είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει το πρώτο «τρίποντο» επί των ημερών του, νικώντας τον Λεβαδειακό (2-0) και μετά το τέλος του αγώνα απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, που έπαιξαν όπως θέλει εκείνος να τους βλέπει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η ομάδα μας έπαιξε έτσι όπως θέλουμε εμείς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πρεσάραμε ψηλά και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Μένουν πέντε παιχνίδια ακόμα, δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι έτσι όπως έπαιξε η ομάδα μας. Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΟΦΗ έμεινε ευχαριστημένος γιατόι θέλει να βλέπει την ομάδα να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο. Μπορεί να κερδίζεις ή να χάνεις όμως όταν παίζεις με τέτοιο πάθος σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος φεύγει ευχαριστημένος.

Είχαμε παίξει 35, 40, 45 λεπτά στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα παίξαμε μέχρι το 93′. Αυτό θέλουμε για την ομάδα, αυτή η νίκη μας κάνει ψυχολογικά όλους μας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να πάμε έτσι μέχρι τέλους. Εμείς κάνουμε προπόνηση για να παίζουμε έτσι, τα παιδιά πρέπει να πιστεύουν σε αυτά που μπορούν να κάνουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πιστεύω πως με την δουλειά που κάνουμε θα έρθουν και άλλα γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα