Αμφίβολος και ο Σιμόες!

Αμφίβολος και ο Σιμόες!

Gazzetta team
Αμφίβολος και ο Σιμόες!

bet365

Μετά τα δεδομένα προβλήματα με τις απουσίες των Μάνταλου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ (εννοείται και Λόπες), ήρθε και το πρόβλημα με τον Πορτογάλο μέσο της ΑΕΚ ο οποίος είναι ερωτηματικό για το Περιστέρι την Κυριακή

Με δύο απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, εκτός ήταν ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος έμεινε κλινήρης καθώς ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση του αναπνευστικού.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Αντρέ Σιμόες υπέστη μια διάταση οπίσθιων μηριαίων, ενώ εκτός παραμένουν οι Μάνταλος και Τσιγκρίνσκι οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αντίθετα, ευχάριστα νέα είχαμε από το μέτωπο του Χουλτ ο οποίος πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ κανονικά προπονήθηκαν και οι υπόλοιποι.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 16.30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα